Ti splošni pogoji opredeljujejo delovanje in dostop do spletnega mesta iscipametno.si (v nadaljevanju: “Išci pametno ”), ki ga upravlja družba Jernej Pogelšek s.p., Celjska cesta 48, 3240 Šmarje pri Jelšah, pod vodstvom direktorja Jernej Pogelšek (v nadaljevanju: “Jernej Pogelšek”). Spletni portal Išči pametno predstavlja vodilno slovensko mesto za iskanje izdelkov z uporabo AI, ki spremlja in objavlja ponudbe različnih spletnih trgovcev. Išči pametno zbira informacije o prodajnih artiklih od slovenskih trgovcev in jih objavlja na iscipametno.si. Informacije, podatki in spletni programi na portalu iscipametno.si so dostopni pod pogoji oziroma omejitvami, ki so navedeni spodaj.

Odgovornost

Vse informacije, povezane z vsebino ponudb na portalu, so pridobljene od poslovnih partnerjev in ne predstavljajo uradnih podatkov, razen če je to posebej označeno. Isci pametno ima pravico, da morebitne spremembe, ki jih prejme od svojih partnerjev, obdela in objavi v razumnem času. Informacije in aplikacije, ki so dostopne na spletnem mestu, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Uporabniki dostopajo in uporabljajo portal na lastno odgovornost. Išči pametno in drugi sodelujoči subjekti pri vzdrževanju portala ne prevzemajo odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij ali aplikacij. Za točnost informacij, pridobljenih od drugih, Išči pametno ne zagotavlja in odgovornost za škodo zaradi teh informacij je izključena. Išči pametno v odnosu do uporabnikov nikoli ne deluje kot trgovec in ne vstopa v prodajne pogodbe.

Uporaba in varstvo osebnih podatkov

Politika varovanja osebnih podatkov je razložena v Pravilih o zasebnosti.

Uporabniki spletnega portala

Vsa uporaba spletnega portala Išci pametno, ki presega običajno uporabo, je prepovedana, saj povzroča gospodarsko škodo in bo prijavljena pristojnim organom. Običajna uporaba vključuje dostop do spletnega portala brez uporabe programskih orodij, kot so pajki, skripte itd., pri čemer je običajno število zahtev omejeno na največ 2 zahtevka na sekundo.

Vsi uporabniki našega spletnega portala so anonimni. Uporabniki imajo dostop do brezplačnih storitev, kot so pregledi podatkov o izdelkih. Uporabniki lahko te informacije prosto pregledujejo in uporabljajo za osebne, nekomercialne namene. Portal ne zahteva ustvarjanja uporabniških imen ali gesel, kar pomeni, da ne shranjujemo nobenih osebnih podatkov o posameznih uporabnikih.

Registracija poslovnih uporabnikov

Uporabniki, ki želijo registrirati svojo spletno trgovino na portalu Išči pametno, to storijo z izbiro ustreznega razdelka in izpolnitvijo zahtevanih informacij o svoji trgovini. Z ustvarjanjem uporabniškega računa in sprejemom teh pogojev poslovni uporabnik sklene pogodbeno razmerje z Išči pametno.

Pravice intelektualne lastnine

Uporabniki morajo spoštovati, da so informacijski sistemi in podatkovne baze na portalu Išči pametno zaščiteni po Zakonu o avtorskih pravicah. Uporaba podatkov in informacij je dovoljena le za lastno, nekomercialno uporabo. Vsakršno nadaljnje razširjanje ali uporaba informacij za komercialne namene brez izrecnega dovoljenja je prepovedana.

Povezave do spletnega portala

Dovoljenje za ustvarjanje povezav do spletnega portala mora biti pisno odobreno s strani Išči pametno. Portal lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih mest, za katere Išči pametno ne odgovarja.

Dostopnost

Išči pametno zagotavlja dostopnost svojega spletnega portala uporabnikom 24 ur na dan, razen v primerih tehničnih posegov/težav.

Reševanje sporov

Vse spore se stranki zavezujeta reševati sporazumno. V primeru nesporazumov je za reševanje sporov pristojno sodišče v Ljubljani.

O piškotkih

Informacije o uporabi piškotkov so na voljo v Pravilih o zasebnosti. Išči pametno si pridržuje pravico do sprememb teh pogojev, ki veljajo od 15.4.2024.

O Nakupih

Pred nakupom izdelkov, ki jih najdete na našem portalu, vas prosimo, da jih sami preverite. Išči pametno vam ponuja le predloge, zato ne prevzemamo odgovornosti za vaše odločitve glede nakupa.