Ta pravila o zasebnosti določajo, kako Išči pametno, Jernej Pogelšek s.p., Celjska cesta 48, 3240 Šmarje pri Jelšah (v nadaljevanju: Išči pametno), ravna z informacijami, ki jih zbiramo med vašo uporabo našega spletnega mesta iscipametno.si (v nadaljevanju: Išči pametno). Ta pravila o zasebnosti so veljavna od 15. 4. 2024.

Naše spletno mesto je namenjeno izključno anonimnim uporabnikom in ne zahteva registracije ali kakršnegakoli vpisa podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika. Kot takšni, ne zbiramo, ne hranimo in ne obdelujemo nobenih osebnih podatkov, kot so ime, naslov ali e-poštni naslov.

Informacije o obisku naše spletne strani, kot so podatki o napravi, vrsta brskalnika, naslov IP in podatki o uporabi naše spletne strani, se lahko zbirajo avtomatično. Te informacije se uporabljajo izključno za interne analitične namene in izboljšanje delovanja spletne strani. Pri zbiranju teh podatkov zagotavljamo, da ostanejo anonimni in ne omogočajo identifikacije posameznikov.

Piškotki

Naše spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku ali mobilni napravi, ko obiščete spletno stran. Uporabljamo jih za analizo prometa na spletni strani, kar nam omogoča, da izboljšamo navigacijo in strukturo spletne strani.

Spremembe pravil o zasebnosti Išči pametno si pridržuje pravico do spremembe teh pravil o zasebnosti. Vse spremembe bodo objavljene na tej strani, zato vam priporočamo, da to stran redno preverjate. Nadaljnja uporaba našega spletnega mesta po objavi sprememb pomeni vaše sprejetje teh sprememb.

Kontakt če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z našimi pravili o zasebnosti, nas lahko kontaktirate preko e-pošte na info@iscipametno.si ali po telefonu na 069 955 833.